NLENDEIT
20 mei 2021

TROVET Intestinal | DPD natvoeding uit assortiment

Door schaarste van de eiwitbron eend, kan TROVET Intestinal | DPD natvoeding voor de hond niet langer worden geproduceerd.

Aangezien er geen verbetering verwacht wordt in de beschikbaarheid van de grondstof eend, vervalt dit product in de huidige vorm. Wij werken aan een alternatieve natvoeding op basis van een andere eiwitbron. Wanneer dit product in de markt komt, zullen wij hierover communiceren.

De droogvoeding van Intestinal | DPD blijft voorlopig nog beschikbaar met eiwitbron eend. Afnemers van de huidige natvoeding, raden wij aan te kiezen voor een natvoeding op basis van dezelfde koolhydraatbron en een andere eiwitbron die de hond nog niet eerder heeft gegeten*.

*Mogelijke alternatieven voor Intestinal | DPD:

– Hypoallergenic (Horse) | HPD
– Hypoallergenic (Insect) | IPD
– Hypoallergenic (Turkey) | TPD
– Hypoallergenic (Venison) | VPD

Wanneer de hond niet overgevoelig is voor de eiwitbronnen kip en varken, is Weight & Diabetic | WRD natvoeding ook een optie. Deze natvoeding bevat, net als Intestinal | DPD, extra vezels voor een goede darmwerking.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.