NLENDEIT
20 mei 2021

TROVET Intestinal | DPD natvoeding tijdelijk moeilijk leverbaar

Door schaarste van de eiwitbron eend, is TROVET Intestinal | DPD natvoeding voor de hond tijdelijk moeilijk leverbaar.

Aangezien er geen verbetering verwacht wordt in de beschikbaarheid van de grondstof eend, zal dit product in de huidige vorm komen te vervallen. Wij werken aan een alternatieve natvoeding op basis van een andere eiwitbron. Wanneer dit product in de markt komt, zullen wij hierover communiceren.

Zowel de droogvoeding als de natvoeding van Intestinal | DPD blijven voorlopig nog beschikbaar met eiwitbron eend. Afnemers die problemen hebben met de aankoop van de huidige natvoeding, raden wij aan te kiezen voor een natvoeding op basis van dezelfde koolhydraatbron en een andere eiwitbron die de hond nog niet eerder heeft gegeten*.

*Mogelijke alternatieven voor Intestinal | DPD:

– Hypoallergenic (Horse) | HPD
– Hypoallergenic (Insect) | IPD
– Hypoallergenic (Turkey) | TPD
– Hypoallergenic (Venison) | VPD

Wanneer de hond niet overgevoelig is voor de eiwitbronnen kip en varken, is Weight & Diabetic | WRD natvoeding ook een optie. Deze natvoeding bevat, net als Intestinal | DPD, extra vezels voor een goede darmwerking.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.