NLENDEIT
26 november 2020

TROVET Eindejaarsactie: gratis product bij TROVET droogvoeding*

Bij bestelling van TROVET droogvoeding voor hond of kat ontvangt u de gehele maand december gratis TROVET treats of natvoeding. Een mooie kans om deze TROVET producten onder de aandacht te brengen bij uw klanten!

Voor het overzicht van TROVET droogvoeders en het daarbij te ontvangen gratis product, download u de PDF.

U kunt zelf bepalen hoe u deze gratis producten wilt inzetten in uw praktijk. U mag deze actie (deels) doorzetten naar uw klant of de producten los verkopen. Wanneer u het product meegeeft aan uw klant, vragen wij u er zelf op te letten dat het gratis product ook echt passend is voor de gezondheidssituatie van de betreffende hond of kat. Raadpleeg eventueel de productpagina op deze website en/of de TROVET Treatswijzer.

* Geldig van 1 t/m 31 december 2020 op alle verpakkingsmaten voor hond of kat. Deze Eindejaarsactie geldt alleen voor fysieke dierenartsenpraktijken.