NLENDEIT
16 april 2020

TROVET Dental | OCF mini uit het assortiment

De mini-variant van TROVET Dental | OCF komt te vervallen en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Door de beperkte vraag naar de kleine variant van de brok, is het niet langer rendabel twee maten te blijven produceren.

Wij realiseren ons dat dit voor tevreden gebruikers van het product vervelend is. De reguliere Dental blijft beschikbaar en wordt vanaf nu geproduceerd in een iets kleiner formaat, zodat het product voor zowel grote als kleine honden kan worden ingezet. De functionele eigenschappen van het product blijven ongewijzigd.

Proefzakjes zijn verkrijgbaar via uw TROVET leverancier. Verpakkingen met de aangepaste maat brok hebben een t.h.t. vanaf oktober 2021. Voor meer informatie over Dental verwijzen wij naar de productpagina.