NLENDEIT
16 oktober 2019

Grondstofwijziging TROVET Intestinal | FRD natvoeding voor de kat

TROVET Intestinal | FRD natvoeding voor de kat verandert op korte termijn van samenstelling.

Het hoofdingrediënt zalm bleek bij meerdere grondstofleveringen te vet. Om de beoogde nutriëntenwaardes voor deze dieetvoeding te kunnen behalen, is besloten zalm te vervangen door kabeljauw. De overige ingrediënten van het product blijven gelijk. De functionaliteit van het product is eveneens ongewijzigd.

De wijziging heeft tot gevolg dat het voedingsadvies met circa 1/3 naar boven is bijgesteld.

Het nieuwe product wordt vanaf week 43 uitgeleverd aan onze distributeurs. Op het bliketiket wordt in de samenstelling kabeljauw als eerste ingrediënt genoemd, in plaats van zalm. De trays met het nieuwe product bevatten een gele sticker om de gebruiker te attenderen op het aangepaste voedingsadvies.

Wij vragen u vriendelijk uw klanten op de hoogte te brengen en de informatie op uw eventuele webshop aan te passen.

Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met TROVET kantoor via 0481-470240.