NLENDEIT
29 mei 2019

TROVET Hypoallergenic (Insect) | IPD voor de hond

Tijdelijk niet leverbaar

TROVET Hypoallergenic (Insect) | IPD droogvoeding voor de hond is op dit moment niet leverbaar.

Het benodigde insectenmeel is schaars, door dat de vraag groter is dan het aanbod. Er wordt gewerkt aan een nieuwe productielocatie voor insecten om dit tekort op te lossen. Wij gaan er op dit moment van uit dat de droogvoeding vanaf week 25 weer te bestellen is via uw leverancier. De natvoeding van dit product is wel verkrijgbaar.

Helaas houdt dit voor aankomende tijd in dat eigenaren die normaal gesproken Hypoallergenic (Insect) droogvoeding voor hun hond aanschaffen, genoodzaakt zijn gebruik te maken van andere dieetvoeding. Als alternatief raden wij aan te kiezen voor een voeding op basis van gehydroliseerd eiwit, plantaardige grondstoffen of een eiwitbron die de hond nog niet eerder heeft gegeten*.

Wij vragen u vriendelijk uw klanten op de hoogte te brengen. Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met TROVET kantoor via 0481-470240.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

* Mogelijke alternatieven voor Hypoallergenic (Insect) | IPD droogvoeding zijn:

Proefzakjes van deze producten zijn via uw TROVET leverancier verkrijgbaar.