NLENDEIT
8 juli 2021

Product update TROVET Recovery Liquid | CCL

TROVET Recovery Liquid | CCL is enige tijd niet verkrijgbaar geweest. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Aangezien onze huidige producent deze blikvoeding niet meer kon leveren, hebben wij dit product ondergebracht bij een van onze andere natvoederproducenten. Met deze overstap is het product gelijk gebleven in functionaliteit, maar qua samenstelling, consistentie en voedingsadvies enigszins gewijzigd. Het product is iets dikker en heeft een egale structuur gekregen. Daarnaast zijn de blikformaten aangepast van 200 naar 190 gram en van 395 naar 400 gram.

De bliklabels zijn voorzien van de nieuwe informatie en een tijdelijke opdruk ‘Improved recipe’. De betreffende productpagina’s zijn aangepast aan de nieuwe productinformatie.

Recovery Liquid | CCL voor hond en kat zal vanaf week 28, 2021 weer worden uitgeleverd.