NLENDEIT
25 maart 2020

Hypoallergene natvoeders weer leverbaar

De afgelopen periode zijn een groot aantal van onze hypoallergene natvoeders slecht tot niet leverbaar geweest. Wij betreuren het ontstane ongemak. Om de leveringsproblemen op te lossen zijn wij overgestapt naar een andere producent welke wel aan de vraag kan voldoen.

Het gaat om de volgende producten, die op dit moment weer beschikbaar zijn:

Hond
– Hypoallergenic (Horse) | HPD 400g
– Hypoallergenic (Turkey) | TPD 400g
– Hypoallergenic (Venison) | VPD 400g

Kat
– Hypoallergenic (Horse) | HRD 200g
– Hypoallergenic (Lamb) | LRD 200g
– Hypoallergenic (Rabbit) | RRD 200g
– Hypoallergenic (Venison) | VRD 200g
– Renal (Venison) | RID 200g

Hypoallergenic (Turkey) | TRD voor de kat is vanaf dit moment, naast de 85g, ook in 200g verkrijgbaar. De 85g verpakking is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, maar gaat uit het TROVET assortiment.

Hypoallergenic (Quail) | QPD en QRD voor hond en kat is niet langer leverbaar. Als alternatief product raden wij Hypoallergenic (Turkey) | TPD en TRD aan.

De overstap naar de andere producent heeft tot gevolg dat de kleur van de natvoeders enigszins kan afwijken van de oorspronkelijke producten. Op de bliketiketten zijn de nutriëntwaardes en de voedingsadviestabel aangepast. De samenstelling van de producten wordt niet langer ‘gesloten’, maar ‘open’ gedeclareerd, waar dit nog niet het geval was.

De samenstelling en functionaliteit van de producten zijn ongewijzigd.

Unique Protein producten
Voor onze Unique Protein producten maken wij eveneens de overstap naar een andere producent in verband met leveringsproblemen. Wij verwachten dat deze producten eind april weer beschikbaar zijn. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.