NLENDEIT
17 oktober 2019

Grondstofwijziging TROVET Intestinal | FRD natvoeding voor de kat

TROVET Intestinal natvoeding voor de kat verandert op korte termijn van samenstelling.

Het hoofdingrediënt zalm bleek bij meerdere grondstofleveringen te vet. Om de beoogde nutriëntenwaardes voor deze dieetvoeding te kunnen behalen, is besloten zalm te vervangen door kabeljauw. De overige ingrediënten van het product blijven gelijk. De functionaliteit van het product is eveneens ongewijzigd.

De wijziging heeft tot gevolg dat het voedingsadvies met circa 1/3 naar boven is bijgesteld.

Het nieuwe product komt vanaf week 43 geleidelijk op de markt. Op het bliketiket wordt in de samenstelling kabeljauw als eerste ingrediënt genoemd, in plaats van zalm. De trays met het nieuwe product bevatten een gele sticker om de gebruiker te attenderen op het aangepaste voedingsadvies. Deze informatie is ook te vinden op de Intestinal | FRD productpagina.