NLENDEIT
9 april 2019

TROVET Hypoallergenic (Insect) | IRD voor de kat

Tijdelijk niet leverbaar

TROVET Hypoallergenic (Insect) | IRD droogvoeding voor de kat is tijdelijk niet leverbaar.

Het benodigde insectenmeel is schaars, doordat de vraag groter is dan het aanbod. Er wordt gewerkt aan een nieuwe productielocatie voor insecten om dit tekort op te lossen. De verwachting is dat er vanaf juni weer voldoende insectenmeel beschikbaar is. Wij gaan er op dit moment van uit dat het product vanaf week 27 weer te bestellen is via uw dierenarts.

Helaas houdt dit voor aankomende tijd in dat eigenaren die normaal gesproken Hypoallergenic (Insect) voor hun kat aanschaffen, genoodzaakt zijn gebruik te maken van andere dieetvoeding. Als alternatief raden wij aan te kiezen voor een voeding op basis van gehydroliseerd eiwit of een eiwitbron die de kat nog niet eerder heeft gegeten*.

Wij verontschuldigen ons voor het mogelijke ongemak.

*Mogelijke alternatieven voor Hypoallergenic (Insect) | IRD droogvoeding zijn:
Intestinal | FRD op basis van gehydroliseerd viseiwit
Hypoallergenic (Rabbit) | RRD op basis van konijn
Hypoallergenic (Lamb) | LRD op basis van lam

Proefzakjes van deze alternatieve voeders zijn aan te vragen via de productpagina’s.