NLENDEIT
26 november 2018

TROVET Hypoallergenic (Ostrich) | OPD

Definitief uit assortiment

Vorig jaar communiceerden wij over het uit voorraad raken van TROVET Hypoallergenic (Ostrich) | OPD. Tot op heden is de productie van deze dieetvoeding niet hervat.

De vogelgriep in Zuid-Afrika blijkt een aanhoudend probleem. Hierdoor is de export van struisvogelmeel verboden en is de eiwitbron van Hypoallergenic (Ostrich) niet meer verkrijgbaar. Dit maakt de productie van deze droogvoeding onmogelijk. Omdat er geen verbetering in de situatie zit, hebben wij tot onze spijt besloten Hypoallergenic (Ostrich) definitief uit ons assortiment te halen.

De Hypoallergenic (Ostrich) productpagina op onze website is komen te vervallen. Ook in onze andere uitingen, zoals onze Dieetwijzer en folders, zullen wij in nieuwe uitgaves de vermelding van dit product verwijderen.

Bovenstaand probleem heeft geen effect op de beschikbaarheid van de hypoallergene treat op basis van struisvogel. Hypoallergenic Treat (Ostrich) – stomach | HOT blijft verkrijgbaar.