NLENDEIT
TROVET Guinea Pig | GHF
6 november 2017

TROVET Guinea Pig | GHF

Nieuwe verpakkingsmaten

Vanaf deze week zijn er twee nieuwe verpakkingsmaten van TROVET Guinea Pig | GHF beschikbaar. Het gaat om een 1,2 kg verpakking en een proefzakje (40g). De 275g verpakking komt te vervallen en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Een gratis proefzakje van Guinea Pig is aan te vragen via de productpagina.

De 2,5 kg verpakking blijft bestaan, maar is vernieuwd. Helaas is bij de productie van de verpakking het donkerpaarse gedeelte, lichtpaars gedrukt. Om te voorkomen dat het product in deze verpakkingsmaat uit voorraad zou raken, is ervoor gekozen deze misdruk te accepteren. Vanaf het voorjaar van 2018 zullen de 2,5 kg verpakkingen weer met de oorspronkelijke paarse kleur worden uitgeleverd.