NLENDEIT
31 oktober 2017

TROVET Hypoallergenic (Ostrich) | OPD

Binnenkort uit voorraad

Hypoallergenic (Ostrich) droogvoeding voor de hond zal op korte termijn uit voorraad raken. In verband met heersende vogelgriep in Zuid-Afrika, is export van struisvogelmeel verboden. Aangezien dit een aanhoudend probleem is, is de eiwitbron van Hypoallergenic (Ostrich) voor onbepaalde tijd niet meer verkrijgbaar. Hoewel we tot op het laatste moment naar andere mogelijkheden hebben gezocht, bleken ook andere leveranciers niks voor ons te kunnen betekenen. Dit maakt de productie van deze dieetvoeding onmogelijk.

Helaas hebben we geen duidelijkheid of en wanneer er weer struisvogelmeel beschikbaar komt. Dit houdt in dat eigenaren die gebruikmaken van dit product voor hun hond, genoodzaakt zijn over te stappen op andere (dieet)voeding.

TROVET heeft een uitgebreid assortiment hypoallergene dieetvoeders. Als alternatief voor Hypoallergenic (Ostrich), raden wij aan te kiezen voor een voeding op basis van een eiwitbron die de hond nog niet eerder gegeten heeft en dit met uw dierenarts te overleggen.

 

Wij verontschuldigen ons voor het ontstane ongemak. Wanneer de productie van Hypoallergenic (Ostrich) weer mogelijk is, maken wij dit kenbaar op onze website.

Bovenstaand probleem heeft geen effect op de beschikbaarheid van de hypoallergene treat op basis van struisvogel. Hypoallergenic Treat (Ostrich) – stomach | HOT blijft verkrijgbaar.